Este Traian Basescu un contrabandist?

Presedintele Romaniei este un contrabandist?

Basescu aproape exclus din PCR pentru trafic cu tigari

Oct 18, 2009
Președintele Traian Băsescu a fost anchetat de Miliție, înainte de 1989, pe vremea cînd era comandat de navă, pentru contrabandă cu țigări, a fost amendat și a primit vot de blam de la PCR din același motiv. Dezvăluirea aparține deputatului PSD Cristian Rizea, care anunță că are martori care pot susține spusele sale, acesta adăugînd că șeful statului a fost, atunci, la un pas de excluderea din partidul comunist.

La fiecare cursă făcea escală în Cipru, pentru aprovizionare

Traian Băsescu a recunoscut de mai multe ori, ba chiar și-a făcut un titlu de glorie din faptul că, pe vremea cînd era comandat de navă, în regimul comunist, se îndeletnicea atît de mult cu bișnița încît Revoluția l-a prins cu un milion de lei și zeci de mii de dolari la saltea. Cu tote acestea, amănunte concrete despre felul cum proceda el nu au fost furnizate pînă azi, cînd deputatul PSD Cristian Rizea a furnizat public, la Antena 3, o dezvăluire spectaculoasă. Concret, citînd foști colegi de punte ai navigatorului Băsescu, Rizea a declarat că, de fiecare dată cînd se întorcea din cursă, acesta făcea escală în Cipru, de unde cumpăra sute de baxuri de țigări pe care le furniza, ulterior, bișnițarilor din România. La un moment dat însă, a apărut o sincopă: la întoarcerea dintr-o cursă, cu un petrolier și cu stocuri de marfă de contrabandă în cală, Băsescu a observat, la intrarea în port, că pe mal îl așteptau organele Miliției în locul bișnițarilor din rețeaua sa, drept pentru care a întors nava – manevră extrem de periculoasă – și a stat șase ore în larg, anunțănd prin radio că are o avarie. Ulterior, Băsescu a fost anchetat de Miliție, a plătit 48.000 de lei amendă, bani pe care i-a adus de acasă a doua zi, și a fost pus în discuția organizației PCR din care făcea parte, fiind sancționat cu vot de blam, cea mai rea sancțiune cu excepția excluderii. (Inpolitics)

Posted by Marius Mina

Mi se pare necesar sa ii anunt si pe noii mei prieteni, daca nu stiu deja, cu ce se ocupa Basescu Traian inainte de Revolutie.

Reclame

2 comentarii

 1. Suntem o natiune de contrabandisti. Avem un presedinte contrabandist, politia si clasa politica, in cardasie cu interlopii, scot milioane din traficul de tigari, ce alte argumente mai vreti? Daca vi se pare ca exagerez, atunci aflati ca Basescu a recunoscut ca facea bisnita pe timpul comunismului, iar implicarea clasei politice a fost confirmata de fostul ministru al internelor, Dan Nica. Stiti care e partea neagra a povestii? Dincolo de murdaria morala in care se scalda liderii nostri, dincolo de acel aprox. 1 miliard de euro gaura in bugetul statului, dincolo de toate acestea, pe langa contrabanda cu tigari isi fac loc contrabanda cu droguri, traficul de carne vie, traficul de organe, adica crima. Daca trecem cu vederea tigarile, le ignoram si pe celelalte. Daca am ajuns sa toleram crima, inseamna ca suntem pierduti ca natie.

 2. si ca sa fie tacamul complet, iata aici de pe http://www.napocanews.ro/2009/10/nati-meir-a-fost-ridicat-de-politie-pentru-ca-ar-fi-folosit-bani-falsi.html

  Fostul deputat PRM, Nati Meir, a fost adus la sediul Poliției, unde a fost audiat pentru înșelăciune. Surse judiciare au declarat că Meir este anchetat în urma mai multor plângeri depuse de persoane care l-au reclamat, susţinând că le-a dat bani falşi, cu titlu de împrumut. Se pare că este vorba de bancnote de 500 de euro, care ar fi fost contrafăcute.

  Poliţiştii de la Crimă Organizată încearcă să afle dacă Meir cunoştea faptul că utiliza bani falşi.

  Nati Meir a fost depistat în flagrant, luni, chiar la sediul său de campanie.

  Potrivit Mediafax, bancnote de 500 de euro purtau inscripţia “specimen”.

  Joia trecută, Nati Meir, candidat independent la Preşedinţie, anunţa că se retrage din cursa prezidenţială în semn de protest faţă de ce se întâmplă în politica românească şi că va candida pentru Camera Deputaţilor, în locul lui Bogdan Olteanu, în circumscripţia din sectorul 1 din Capitală.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s