Contrabanda cu tigari te poate ucide

Iata cum tigarile te pot omori, la propriu si fara dubiu. Propun o eticheta speciala, lipita pe pachetele netimbrate, cu textul „Contrabanda cu tigari te poate ucide”

Curtea de la Luxemburg l-a condamnat la inchisoare pe viata, marti, pe Martin Vogel, pentru uciderea in 2004 a unui doi transportatori, un roman si un polonez, la Bouillon, transmite site-ul 7sur7.be. Curtea de la Luxemburg a mai decis si condamnarea complicilor lui Martin Vogel, Ulrich Scherp si Aliredzaj Prosku, la cate cinci ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei. Martin Vogel a fost condamnat pentru ucidere pentru a facilita o alta infractiune, respectiv cea de furt, urmand sa fie dus in celula sa din inchisoare Lantin pentru a-si ispasi pedeapsa. Ulrich Scherp si Aliredzaj Prosku au fost eliberati in Palatul de Justitiei din Arlon. Prosku a cazut de emotie in bratele avocatului sau la aflarea sentintei. Juriul Curtii din Luxemburg a adresat 76 de intrebari, Martin Vogel recunoscand ca este vinovat de dubla crima a celor doi transportatori, ambii implicati in contrabanda cu tigari. Ulrich Scherp a fost condamnat pentru jaf si Aliredzaj Prosku pentru conspiratie. In cazul lui Ioan Ilies, s-a decis amanarea din cauza suspendarii procedurii, fiind de asemenea, liber. Radoslaw Koziczynski a fost achitat de toate acuzatiile aduse impotriva sa. Asasinatul a avut loc in 2 august 2004, la Hotelul Panorama din Bouillon. Cele doua victime, un roman si un polonez, au fost impuscate dintr-un Renault 19 parcat pe o strada plina cu terase ocupate. Cativa oameni au asistat la scena, vazand cum cele trei focuri letale i-au omorat.

Si acum, ca sa va mai relaxati, dupa asa un trist remember…

Politia din Satu Mare a dat lovitura. A dat 4 amenzi si a confiscat 192 de cartoane de tigari netimbrate venite din Ucraina, in valoare de 4116 lei.

În cadrul unei acțiuni comune, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Satu Mare și reprezentanții Direcției de Accize și Operațiuni Vamale Satu Mare au ridicat în vederea confiscării 1.920 pachete de țigări de proveniență ucraineană.
Polițiștii mai sus amintiți împreună cu inspectorii vamali au descins în piețele din municipiul Satu Mare. Misiunea a fost desfășurată în scopul combaterii contrabandei cu țigări.
În cadrul raziei au fost verificați 28 de agenți comerciali și au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 lei. De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării 1.920 pachete de țigări în valoare de 4.116 lei.

(Informatia Zilei)

Un comentariu

  1. da sa sti ca este naspa , dar discretia as vreau si yo sa cumpar un cartus -doua de kent lung sau kent 8 idd: stefanutz_091 astept


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu