contrabandistul

Nu sunt contrabandist si nu voi fi niciodata. Am ratat pana si traficul de blugi din Turcia, chiar daca imi crescusera mustati lungi pe vremea aia.  Am invatat sa fac injectii pe fesele unei prostituate care statea in gazda la o pensionara de la 8 (eu stateam la 7). O chema Ionela si avea un fata de 7 ani pe undeva prin Teleorman. Ea avea 23 pe vremea aia. Fusese vanduta, dupa revolutie, in Muntenegru, la niste tigani romani care au scos-o la produs. Nu stie cum au scos-o din tara, stie cum a intrat, la intoarcere. Fara acte, pe jos zile in sir, plina de vanatai si cu blenoragie.

In Romania s-a facut si se face contrabanda cu orice, incepand de la tutun pana la organe de copii, cu copii cu tot. Si toate astea in fiecare zi, in fiecare ceas. La televizor vedem politica, in ziare citim despre politica, foarte rar despre cum Politia Romana sau vamesii prind un traficant.

Stau in Pantelimon si langa strada mea este unal dintre cele mai cunoscute zone cu dealeri de cocaină, ecstasy, haşiş şi canabis. Stau noaptea la intersectie in niste jeep-uri negre, asculta manele si mananca seminte prajite. Ma uit la ei, ei la mine, suntem vecini. Eu trec spre casa, ei sunt niste cocalari. La cateva zile vine un echipaj de politie si gata. Ei raman acolo, aceiasi, ascultand manele si spargand seminte

Acest blog este unul serios, al unui barbat roman scarbit si, de ceva vreme, foarte nervos. Are un scop clar: acela de a muta din loc un jurnalist care sa mute din loc un politist care sa mute din loc un vames care sa infunde puscaria daca nu-si face treaba. Daca se va intampla asta?! Putin probabil. Vamile romanesti sunt ticsite de  infractori si hoti la drumul mare si neveste de securisti. Vamile romanesti sunt controlate de cei mai tari contrabandisti, vamesii. Politistii romani sunt prost platiti, gata oricand sa-si rotunjeasca veniturile pentru un plin de benzina. Nu mai au selfeestime, sunt tratati ca niste infractori de drept comun, de ce nu ar deveni chiar infractori?!

Adresa mea de mail este  contrabandaa@gmail.com .

Daca va hotarati  sa va enervati si voi, va astept cu poze, filme, intregistrari si pareri despre ce este de contrabanda in viata voastra.

Haideti sa facem curat in Romania!

5 comentarii

  1. Hai sa facem curat!
    Ma leg la Revolutia Curateniei Romanesti!

  2. Si nu glumesc…
    Deloc

  3. multumesc de primire, mioriticule! o sa trec pe la tine, mai tarziu. acum ma bat cu contrabanditii profesionisti.

  4. minunat,,eu atsept e mailul tau

  5. Mai aveți tigari


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu